A e kishit menduar, që në Kosovë eksiston Know-how gjerman?

“Si partner i Heinze Gruppe ne prodhojmë dhe montojmë komponente të plastikës në repartin tonë të prodhimit në Rogovë. Përparësi e juaj: Heinze SHPK nuk është vetëm më e lirë se sa konkurrentët, por edhe më fleksibile. Kjo na bën neve një partner atraktiv për konsumatorët nga industria e ndërtimit, elektronikës, mobiljeve, konsumit dhe sanitarisë. Na kontaktoni. Ne do gëzohemi të kemi një bisedë me ju.“ Fitim Hoti – Drejtor Menaxhues

Heinze SHPK është specialisti i juaj për prodhimin dhe montimin e pjesëve të plastikës

në industrinë e ndërtimtarisë-, elektronikës-, mobiljerisë, konsumit dhe të sanitarisë. Ne prodhojmë me çmime të lira në Kosovë edhe me Know-How gjerman ...më shumë

Republika e Kosovës gjendet më afër se sa ju mendoni.

Monedha zyrtare në vendin tonë është Euro. Ne mendojmë gjegj. veprojmë në mënyrë europiane dhe i ndertojmë lidhjet tona me Europën në mënyrë konsekuente. Na vizitoni neve në zemër të Ballkanit ...më shumë